opptredener

LaFlamenca

 

 

 

 

 

Tonje Lieberg - La Flamenca - har opptrådt profesjonelt og undervist i flamencodans siden 2005! Hun er kjent for sine forrykende sceneshows og formidling av eleganse og rytmikk i undervisningen ! Nye kurs starter 18.januar 2016 !

FLAMENCO DE LA FRONTERA er et show produsert av Tonje Lieberg, med toppartister fra Jerez de la Frontera i Spania! Gruppen har turnert over hele Norge i perioden 2013 - 2015.

Temperamentsfull, rytmisk dans, intens sang og virtuost gitarspill bringer deg ut av det norske høstværet og inn i en verden av følelser og magi.

 

Flamencogitar: Agustin de la Fuente (Jerez)

Flamencosang: Agustin Mancheno de la Cruz (Jerez)

Perkusjon og vokal: Tito Enrique Guevara Estrella

Flamencodans: Tonje Lieberg

 

Agustin de la Fuente er en fantastisk dyktig flamencogitarist, veletablert i Jerez så vel som i Tyskland og Japan, mens den energiske sangeren Agustin Mancheno synger og formidler autentisk og intens Jerez-flamenco som vi sjelden får høre her til lands.

 

FLAMENCO DE LA FRONTERA er et spansk-norsk samarbeid og inkluderer de Oslo - baserte artistene Tito Guevara og Tonje Lieberg. Tito Guevara er multiinstrumentalist innen mange sjangre, sanger og låtskriver, mens Tonje Lieberg er kjent fra den norske flamencoscenen som danser, instruktør og produsent. Hun har opptrådt på en rekke festivaler i Norge , samt på scener i Spania, Latvia, Holland og Pakistan.

 

For booking til shows & events, send mail til: info@flamencodans.no eller fyll ut skjemaet under.

 

 

 

 

Tonje Lieberg - La Flamenca - opptrer også i ulike

band som Flamenco con arabe, Flamenco Duro & Flamenco trio. Ønsker du spennende underholdning til ditt arrangement, kan vi bidra med tradisjonell flamenco og fusionprosjekter med innslag av arabisk eller latinamerikansk

musikk. Kontakt: info@flamencodans.no

FOTO:SVEIN EIDE

Foto: Svein Eide